Trabzonspor-Gaziantep FK maç sonucu: 3-2

Süper Lig’in 7. haftasında Akyazı’da oynanan Trabzonspor-Gaziantep FK maçı nefesleri kesti. Henüz 9. dakikada 2 farklı öne geçen Gaziantep, üstünlüğünü koruyamadı. İşte detaylar…

Trabzonspor , Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantep FK‘yı konuk etti. Maça şok bir başlangıç yapan Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, 2. dakikada Alexandru Maxim ve 9. dakikada Lazar Markovic’in attığı gollerle 2 farklı geriye düştü. Kabustan çabuk uyanan Karadeniz devi, 14. dakikada Trezeguet ile farkı 1’e indirdi, 42. dakikada Anastasios Bakasetas’ın penaltı golüyle eşitliği yakaladı. İkinci yarı, karşılıklı ataklarla geçerken skor perdesini Marc Bartra kapattı. 90+8. dakikada sahneye çıkan İspanyol stoper, takımını 3-2 öne geçirdi ve karşılaşmayı Trabzonspor 3-2 kazandı.

Trabzonspor-Gaziantep FK maç sonucu: 3-2

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor‘a son dakika golüyle kaybeden Bordo Mavililer, kritik Gaziantep galibiyetiyle 13 puana yükseldi ve 6. sırada kendisine yer buldu.

Trabzonspor-Gaziantep FK maç sonucu: 3-2

3 maçlık galibiyet serisinin ardından Galatasaray ‘a deplasmanda kaybeden, Ümraniyespor’la evinde berabere kalan Erol Bulut’lu Gaziantep ise zorlu deplasmanda 2 maçlık hasretine nokta koyamadı. Üstünlüğünü koruyamayan ve Trabzon’dan puansız ayrılan Erol Bulut‘un ekibi ise 11 puanla 8. sırada yer aldı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir