Nihan Çelik ile Snoop Dogg’tan düet

Müzik sektöründe Barbie olarak anılan Nihan Çelik, “O ifadeyi pek tercih etmem ama Türk popunun yeni ve farklı bir yüzüyüm diyebilirim” dedi.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Nihan Çelik, müzik sektöründe kendisinden başka kimseyi rakip görmediğini belirtti.

Son dönemde çıkardığınız şarkılarla iyi bir grafik yakaladınız. Bunun sırrı nedir?

Ben her zaman nitelik ve yeteneğe inandım. Bu çerçevede ailemin de müzisyen olması sebebiyle kendi niteliklerimi ve yeteneklerimi geliştirmeye gayret ettim. Kendi vizyonum ve hedeflerim doğrultusunda alışılagelmişin dışında işler yaptığımı düşünüyorum. Bütün bu çalışmalar sonucunda hayallerime bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Türk popunun Barbie’si olarak anılıyorsunuz. Bu sizi nasıl motive ediyor?

Barbie ifadesini pek tercih etmem ama Türk popunun yeni ve farklı bir yüzüyüm diyebilirim.

Sesiniz kadar güzelliğinizle de ön plandasınız. Sektörde güzelliğin bir avantajı var mı?

Bu konuda yersiz mütevazı olmayacağım. Estetik ve sanat iç içe bir kavramdır. Bu iki kavramı kendimde barındırdığım sürece mutluyum demektir. Bu mutluluğu devam ettirebilmek için her zaman kendime ve işime dikkat ederim.

Müzik yolculuğunuza ‘Yıldız’ şarkısıyla başladınız daha sonra Serdar Ortaç düeti ‘Fırtına’ ile devam ettiniz, başka isimlerle de düet gelir mi?

Evet bunun için çalışmalarımız yapım ekibimizle birlikte devam ediyor. Dünya standartlarında kendini ispatlamış uluslararası başarılar elde etmiş olan sanatçılar gündemimizde. Sizler aracılığıyla buradan şunun da müjdesini vereyim; Snoop Dogg ile yakın zamanda düet çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede sizlerle birlikte izleyip dinleyeceğiz ve sahnemizi de yapacağız.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir