Robbie Williams’tan yıllar sonra gelen Kylie Minogue ve Nicole Kidman itirafı

Robbie Williams yıllar sonra, Kylie Minogue ve Nicole Kidman ile ilişkileri olduğunu yanlışlıkla itiraf etti.

Fransız dergisi Paris Match’e röportaj veren Williams, bir zamanlar düet yaptığı Kylie Minogue ve Nicole Kidman hakkında sorular sorulunca pot kırmış gibi duruyor. Williams, her iki ünlü kadınla da ilişkileri olduğunu ima eden yanıtlar vererek dikkat çekti.

Fransız dergisi Paris Match’e röportaj veren Williams, bir zamanlar düet yaptığı Kylie Minogue ve Nicole Kidman hakkında sorular sorulunca pot kırmış gibi duruyor. Williams, her iki ünlü kadınla da ilişkileri olduğunu ima eden yanıtlar vererek dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ilişki sorusuna, “Evet, peki, defalarca tek eşli bir ilişki içinde olmamız gerektiği ve sevginin bizi iyileştireceği ve boşlukları dolduracağı söylendi. Ancak, her iki durumda da gerçek hayal kırıklığı yarattı. Bu kadınların hayal kırıklığı yarattığını söylemiyorum ama… 20 yaşında sahip olduğunuz ilişkiler halka açık değil” diye yanıt verdi. Röportajı yapan kişinin, sorunun aslında profesyonel olarak birlikte çalışmaları hakkında olduğunu söyleyince Bill Clinton’ın, Monica Lewinsky ile olan skandal ilişkisine atıfta bulunarak, “O halde, Bill Clinton’ın da söylediği gibi, bu kadınlardan hiçbiriyle hiçbir ilişkim olmadı” diye yanıt verdi. Kylie Minogue ve Robbie Williams, 2000 yılında bir düet için bir araya gelmişti. Williams, o sırada ona aşık olduğunu itiraf etmiş ancak Minogue, onunla dalga geçerek romantizm umutlarını suya düşürmüştü. Ayrıca 2001’de de Nicole Kidman ile Somethin’ Stupid adlı şarkıda birlikte çalıştı. Williams, daha önce Kidman için şunları söylemişti: “Birlikte çalıştık, birlikte şarkı söyledik; Nicole gibi birinin benimle şarkı söylemesini sağlamak yüzyılın en büyük olayıydı. O sevimli bir insan, inanılmaz derecede yetenekli ve o anın gerçekleşmesine sevindim.” Robbie Williams, 2010’dan beri oyuncu Ayda Field ile evli ve dört çocukları bulunuyor.

Ünlü şarkıcı ilişki sorusuna, “Evet, peki, defalarca tek eşli bir ilişki içinde olmamız gerektiği ve sevginin bizi iyileştireceği ve boşlukları dolduracağı söylendi. Ancak, her iki durumda da gerçek hayal kırıklığı yarattı. Bu kadınların hayal kırıklığı yarattığını söylemiyorum ama… 20 yaşında sahip olduğunuz ilişkiler halka açık değil” diye yanıt verdi.

Röportajı yapan kişinin, sorunun aslında profesyonel olarak birlikte çalışmaları hakkında olduğunu söyleyince Bill Clinton’ın, Monica Lewinsky ile olan skandal ilişkisine atıfta bulunarak, “O halde, Bill Clinton’ın da söylediği gibi, bu kadınlardan hiçbiriyle hiçbir ilişkim olmadı” diye yanıt verdi.

Kylie Minogue ve Robbie Williams, 2000 yılında bir düet için bir araya gelmişti. Williams, o sırada ona aşık olduğunu itiraf etmiş ancak Minogue, onunla dalga geçerek romantizm umutlarını suya düşürmüştü.

Numberone.com.tr

 

Haber

İlginizi Çekebilir