Cansu Tosun: Günümüzde güzellik kavramı tek tip

Çocukluğunda geçirdiği bir kaza sonucu kolunda yanık izi kalan Cansu Tosun, konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. “Her zaman kolumdaki yara izini beni özel kılıyormuş gibi hissettim” diyen ünlü oyuncu, “Günümüzde güzellik kavramı böyle tek tip olmaya başladı” ifadelerini kullandı

 Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren Cansu Tosun, önceki gün oğlu Marsel ile birlikte bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Oğlunun uyuduğunu söyleyen Tosun, “Yeni çektiğimiz bir proje vardı. Onu bekliyoruz.” dedi. Ayrıca çocukluğunda geçirdiği bir kaza sonucu kolunda yanık izi kalan 34 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili “Ben bu kusurlarımla varım. Dayatılan o güzellik anlayışında yokum” diye konuşmuştu.

İki yaşında kolunu kaynar süte sokması sonucu oluşan yara izinden utanmadığını belirten Tosun, “Her zaman kolumdaki yara izini beni özel kılıyormuş gibi ya da güç katıyormuş gibi hissettim. Ama insanlar yara izim için genelde ‘Şurada iyi bir doktor var denesene’ diyordu. Sanki gizlemem, saklamam gereken bir şeymiş gibi. Çok garip bir duygu, ben değiştirmek istemiyorum ki!” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü isim, konuyla ilgili konuşarak “Bununla ilgili bir farkındalık projesi oluşturduk. Günümüzde güzellik kavramı böyle tek tip olmaya başladı. İnsanların aslında kendilerini kusurları ile sevmelerini, oldukları gibi güzel olduklarını vurgulamak istedim. İnşallah izleyenler de umarım sevmişlerdir bu açıklamalarımı. Kendilerine barışık haline doğru gitmişlerdir” dedi.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio