Dacia’dan “Manifesto” konsepti geldi

Dacia yeni yeni marka kimliğini tanıtmak için konsept araç “Manifesto”yu  tanıttı. 

Renault Grubu, 2021 yılının başında açıkladığı yeni kurumsal stratejik planı Renaulution kapsamında Dacia hedefini “ulaşılabilir fiyatlı mobilitede lider marka olma” olarak açıklamıştı.18 yılda 7.5 milyon otomobil satan marka, perakende müşteri satışlarında da Avrupa’da 3’üncü sırada yer alıyor. Marka şimdi de tanıttığı Manifesto araç konseptiyle sağlam, uygun fiyatlı ve çevre açısından verimli bir otomobil üreticisi olduğunu kanıtlamak peşinde.

Arazi aracı üretecek 

Dacia ilerleyen günlerde, özel olarak arazi sürüşü için tasarlanmış model yelpazesini güçlendirerek bu pazar trendiyle uyumlu bir adım daha atacak. Marka, 2023’te Jogger ile bagaj alanını zorlamadan çift kişilik bir yatak kuran kit dahil olmak üzere, dış mekan etkinlikleri için tasarlanan dört tekerlekten çekiş sistemleri ve donanımları sunmaya devam edecek. Marka yeni modellerinde daha fazla geri dönüştürülmüş plastik kullanmayı amaçlıyor. Hedef, yeni nesil Duster‘da geri dönüştürülmüş plastik oranının yüzde 20 olması.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio