Kim Kardashian 70 milyon dolarlık malikane aldı

Güney Kaliforniya’da satın alındı. Mülkün daha önce süper model Cindy Crawford ve kocası Rande Gerber’e ait olduğu söyleniyor. The Dirt’e göre Kardashian, 70.4 milyon dolara satın aldı.

Crawford’un 2018’de bir hedge fon yöneticisine sattığı dört yatak odalı mülk, Malibu’nun en çok arzu edilen okyanus kıyısındaki bölgelerinden birinde bulunuyor. ve 7.000 metrekarelik üzerinde beş buçuk banyo. Tesisler arasında spor salonu, havuzlar ve tenis kortu bulunmaktadır.

Kanye West uzak değil

ABD basınında çıkan haberlere göre, Kardashian‘ın yeni evi, eski kocası Kanye West’in (45) geçtiğimiz günlerde 57 milyon dolara satın aldığı söylenen evden yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta. Eski çiftin birlikte dört çocuğu var

üç ile dokuz yaş arası. 41 yaşındaki adamın artık yeni mülkünün yakınında Leonardo DiCaprio (47) gibi ünlü komşuları da var.

TMZ California’ya göre, sadece başarılı bir TV yıldızı değil, aynı zamanda bir güzellik ve şekillendirici girişimci olan Kardashian, kendisi ve Kanye West’in Hidden Hills’de inşa ettiği genişleyen bir malikaneye ve diğer birkaç eve de sahip.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir