Pınar Deniz’den dikkat çeken açıklama

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz yüzü olduğu bir markanın tanıtımına katıldı. Kaan Yıldırım ile olan birlikteliği magazin gündeminden düşmeyen Deniz samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinde başrol oynayan Pınar Deniz, yüzü olduğu giyim markasının tanıtımı için Bomontiada’da basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyuncu, projenin reytinglerde ve sosyal medyada zirvede yer almasına, “Bence başarının sırrı çok çalışmak. Ben uyumayıp, böyle sadece işime odaklandığım bir dönemdeyim. Başarılı bir yerdeysem bunu çalışmaya, istemeye ve sevmeye bağlıyorum” dedi.

Deniz, “Ekranda kendinizi izler misiniz?” sorusuna, “Hatta ağlıyorum bile. Kendimi büyük eleştiren biriyim. Nerede yanlış yaptığımı görüp, bir daha onu yapmamaya çalışıyorum. O yüzden beğenmediğim çok şey oluyor. Yakınımdaki insanlardan eleştirileri kabul ediyorum. Genelde sorarım çevreme” yanıtını verdi. Deniz, güzelliğiyle değil, yaptığı işlerle anılmak istediğini de belirtti.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir