Margot Robbie’den “Barbie” itirafı

Yakında yayınlanacakolan “Barbie” filminde Ryan Gosling ile başrolü paylaşan Margot Robbie’den rolüyle alakalı ilginç bir itiraf geldi.

Warner Bros. ve Mattel iş birliği ile hazırlanacak olan “Barbie” filminde Ryan Gosling ile başrolü paylaşan Margot Robbie‘den rolüyle alakalı ilginç bir itiraf geldi. “Lady Bird” ve “Little Women” filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Oscar Ödüllü Greta Gerwig yönetmenliğinde ilk kez “live-action” olarak beyazperdeye aktarılmayan hazırlanan “Barbie” filminden yayınlanan set görüntüleri uzunca bir süre gündemdeki yerini korumuştu. Neon renklerden taytlara ve patenlere dek Barbie karakterinin gardırobunu tam anlamıyla yansıtan set kostümleriyle ilgili olarak Margot Robbie’den oldukça şaşırtıcı bir itiraf geldi.

Margot Robbie: “Hayatımın en utanç verici anlarıydı”

Ryan Gosling ile “Barbie” filmi boyunca giydikleri kostümlerin sosyal medyada viral hale gelmesiyle ilgili olarak Margot Robbie, “Ne kadar utandığımızı anlatamam. Gülüyor, eğleniyor gibi gözüküyoruz ama içten içten ölüyoruz. Hayatımın en utanç verici anlarıydı” diyor. “Barbie” filminin setinden yayınlanan fotoğrafların bu kadar ilgi görmesi karşısında oldukça şaşıran Margot Robbie, “Los Angeles’ta dış mekanlarda çekim yapacağımızı biliyordum. Dış mekanlarda çekim yaptığınızda izniniz olmadan fotoğrafınız çekilir. O kıyafetlerle çekim telaşı içinde olduğumuzda bize küçük bir kalabalığın eşlik edeceğini de biliyordum. Aynı şekilde bize karşı bir ilginin olacağını da biliyordum ancak böylesini hiç tahmin etmemiştim” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir