Aldatıldı, terk edildi, Shakira ilk kez konuştu

Onlar bir zamanlar büyük bir aşkın kahramanları olarak biliniyorlardı. İşleri gereği bulundukları ortamda tanışıp birbirlerine aşık olmuşlardı. Ardından iki güzel çocukları dünyaya geldi. Her şey yolunda giderken bir anda hayatları alt üst oldu… Ünlü çift yollarını ayırdı. Üstelik bu ayrılığın nedeni “ikinci bir kadındı.” Şimdi ünlü şarkıcı bu konudaki sessizliğini bozdu ve yaşadıklarını anlattı. Bir dergiye verdiği röportajda ayrılığıyla ilgili en çok kullandığı kelime ise “zor” oldu…

Shakira ile 12 yıllık sevgilisi Gerard Pique‘nin ayrılığı hem spor hem de magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü. İlişkileri süresince dünyaya gelen iki çocukları bile ünlü çiftin birlikte kalmasına yetmedi. Ayrılıkla ilgili en önemli ayrıntı ise aralarına giren “öteki” kadındı. Yani Piquet’nin, Shlakira’yı aldatması.

BİTEN İLİŞKİSİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU
Bugüne kadar ayrılık hakkında konuşmayan 45 yaşındaki Shakira ilk kez biten ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı Elle dergisinin ekim sayısı için 35 yaşındaki sevgilisiyle ayrılığını anlattı. Fakat Pique’nin, kendisini genç bir kadın ile aldatması hakkında yorum yapmamayı tercih etti.

‘GERÇEKTEN ÇOK ZOR’
Shakira bu durumu ilk kez bir röportajda anlattığını ve konuşmanın gerçekten zor olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı bu ayrılığın “zor” olduğunu neredeyse her cümlesinde tekrarladı. Önceleri sessiz kalıp bütün olup biteni sindirmeye çalıştığını belirten Shakira “Bu konu hakkında konuşmak zor. Özellikle de hala bununla mücadele ederken . Çünkü ben halkın gözü önünde bir insanım ve bu normal bir ayrılık değil. Bu sadece benim için değil, aynı zamanda çocuklarım için de zor. İnanılmayacak kadar zor” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir