Ertuğrul Özkök: Dün akşam bu fotoğraf yüzünden yemediği hakaret kalmadı

Ertuğrul Özkök, eşinin adına gönderme yapan “Tansu’ya Mektuplar” başlığı altında yazdığı ve “newsletter” olarak paylaştığı yazılarında bugün, Nr1 FM’in “Yılın Video Müzik Ödülleri” töreninde Aleyna Tilki ve Orhan Gencebay’ın fotoğrafını paylaştığı için sosyal medyada lince maruz kalmasına değindi. Özkök, “Bu ülkede günlük rızkını sadece kutuplaşmadan, sadece nefret ticaretinden çıkaran  epey insan var. Sessiz çoğunluğun duygu dünyası ise bu trol vuvuzelası içinde daha da sessizleşiyor.” düşüncesini dile getirdi.

#müziğin1numaralarının belirlendiği NR1 Video Müzik Ödülleri görkemli bir törenle gerçekleşti ama yankıları hala devam ediyor.

Törene katılan gazeteci Ertuğrul Özkök, gecede ödül alan sanatçılardan birinin de Aleyna Tilki olduğunu söyledi. Özkök, Tilki’nin ödülünü usta sanatçı Orhan Gencebay‘dan aldığı fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden paylaşınca olanlar oldu: Paylaşımına tepki yaptığını belirten Özkök “Kutuplaşma bezirganları ile trolleri bana her zamanki gibi etmedikleri hakareti bırakmadılar…” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir