Wanda Nara, Icardi’nin gönlünü aldı

Wanda Nara ile bir küsüp bir barışan Mauro Icardi izin gününde eşinin gönlünü aldı. Ayrılıkları ile gündem olan ikili, buzları kısa sürede eritti. Aile hayatlarını da düzene koyan çift, artık Arjantinli forvetin eski günlerine dönmesi için çalışıyor.

Wanda Nara ile bir küsüp bir barışan Mauro Icardi izin gününde eşinin gönlünü aldı. Arjantinli çiftin İstanbul’da kalıcı planlamalar yaptığı ortaya çıktı.

Otelde yaşamak yerine Bebek’te Boğaz manzaralı eve taşınan İcardi ve Nara, çocuklarının eğitimiyle de yakından ilgilendi. İkisi Mauro Icardi’den 5 çocuğu olan Wanda Nara, Paris’te eğitim gördükleri uluslararası okulun eşdeğerini Sarıyer sınırlarında buldu ve hemen kayıtlarını yaptırdı.

Aile hayatını düzene sokan Icardi çifti saha dışında işleri yoluna koyarken, sıra 29 yaşındaki forvetin saha içi performansına geldi.

Numberone.com.tr

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio