Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’tan AEK Larnaca yorumu

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, B Grubu 3. maçında AEK Larnaca ile kozlarını paylaşacak. Kritik müsabaka öncesi sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus ve futbolculardan İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu. 

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, B Grubu 3. maçında sahasında AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus ve Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus’un açıklamaları:

İki takım için de zor bir maç olacak. AEK, Dinamo Kiev’i yendi ve gruptan çıkmak için önemli bir puan aldı. Biz de yarın kazanıp, gruptan çıkmak için puanları almak istiyoruz. Çok tanınmayan bir ekip ama biz taraftarlarımızla beraber etkili olacağız.

Rakipler bize net bir strateji belirleyemiyorlar, farklı rotasyon kullanıp rakiplerimiz bizi çözmekte zorlanıyor, bu da Fenerbahçe için olumlu bir şey.

AEK maçı riskli bir maç olabilir, bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Aklımızdan çıkarmamız gerekiyor. Güçlü oyuncuları var, yarın kazanıp gruptan çıkmak için avantaj sağlamak istiyoruz.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir