Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında neler oluyor? Evliliklerinde kriz mi var?

Yıllar sonra bir araya geldiği nişanlısı Ben Affleck ile ağustos ayında 3 gün süren bir tören düzenleyen Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in zor zamanlar yaşadığı iddia edildi.

Nisan 2021’de, Alex Rodriguez’den yeni ayrılmış olan şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, kendini uzun yıllar önceki nişanlandığı ancak sürpriz bir kararla ayrıldığı Ben Affleck’in kollarında buldu.

Bennifer, Temmuz ayında Las Vegas’ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; 3 gün süren büyük bir düğün yaptı. Ancak Radar Online’ın haberine göre; çifte yakın birçok kaynak ‘cicim aylarını’ bitiren ve Los Angeles’taki evlerine yerleşen Bennifer’ın ‘peri masalı’ olarak adlandırılan aşklarında sorun yaşamaya başladıklarını bildirdi. İsimleri paylaşılmayan kaynaklardan biri, her ikisi de yoğun kariyerleriyle ve çocuklarını birbirlerine alıştırmanın stresiyle mücadele eden çiftle ilgili; “İş ve ebeveynlik eziyetine geri döndüler. Gerçeklik devreye girdi” ifadelerini kullandı.

‘BEN AŞKTAN KÖR OLMUŞTU’

Bir diğeri ise Affleck’in Lopez’le kısa süre önce ettiği bir kavgadan sonra sinirle dışarı çıktığını söyleyerek; “Evlilik mutluluğu mu? Daha çok evlilik kargaşası gibi!” diye ekledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir