Tom Brady ve Gisele Bündchen boşanıyor

Son haftalarda ayrı yaşamaya başlayan futbolcu Tom Brady ve manken Gisele Bündchen’in boşanma avukatları tuttukları bildirildi.

Ayrılan çifte yakın bir kaynak, CNN’e yaptığı açıklamada, son haftalarda birbirlerinden ayrı yaşayan Tom Brady ve Gisele Bündchen‘in boşanma avukatları tuttuklarını ve evlilikleriyle ilgili “seçeneklerini gözden geçirdiklerini” söyledi.

Sallantılı evlilikleri

Geçen ay, çifte yakın bir kaynağın açıklamasına göre, yedi kez Super Bowl şampiyonu olan ve şu anda Tampa Bay Buccaneers takımında oynayan oyun kurucu Brady ile manken eşi Bündchen’in “evlilik sorunları” yaşadıkları bildirilmişti.

Bündchen’e yakın bir kaynak geçen ay CNN’e yaptığı açıklamada, 2009 yılında evlenen ikilinin “ayrı yaşamaya başladığını” söylemişti.

45 yaşındaki Brady, Şubat ayında NFL’den emekli olmuş, ancak daha sonra bu kararından geri dönmüştü. Baş antrenörü Todd Bowles‘a göre oyuncu, “kişisel meselelerle uğraşmak” için ağustos ayında antrenman kampından 11 günlük bir izin almıştı.

Sorun, Brady’nin yoğun iş hayatı

42 yaşındaki Bündchen geçen ay Elle dergisine verdiği bir röportajda, geçen kış emekli olduktan sonra kocasının sahalara dönmesi konusunda “endişeleri” olduğunu söylemişti.

Bündchen dergiye verdiği demeçte, “Bu çok şiddetli bir spor ve benim çocuklarım var. Onun ilişkimizde daha aktif olmasını istiyorum. Onunla bu konuşmaları tekrar tekrar yaptım. Ama nihayetinde, herkesin (kendisi) için faydalı bir karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. O da kendi zevkinin peşinden gitmeli” demişti.

Yakın zamanda podcast’inde yaptığı bir konuşmada Brady, NFL’de yirmi yıl boyunca oynamanın bazı kişisel zararlarından şöyle bahsetmişti:

“23 yıldır Noel kutlamadım, 23 yıldır Şükran Günü geçirmedim, ağustos’tan ocak sonuna kadar doğan, değer verdiğim insanlarla doğum günü kutlamadım. Cenazelerde ve düğünlerde de bulunamıyorum. Sanırım hayatınızda öyle bir noktaya geliyorsunuz ki, ‘Biliyor musunuz? Benden bu kadar, artık yeter ve devam etme, hayatın diğer bölümlerine geçme zamanı geldi’ diyorsunuz.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir