İstanbul Havalimanı dünyanın ‘en iyi havalimanı’ seçildi

Seyahat dergisi Conde Nast Traveler’ın okuyucuları, İstanbul Havalimanı’nı “dünyanın en iyi havalimanı” seçti.

Dünyanın önemli yayın gruplarından Conde Nast’ın, lüks seyahat konusunda otorite sayılan, gezginlerin kılavuzu ve ilham kaynağı olan seyahat ve yaşam dergisi Conde Nast Traveler’in prestijli ödüllerden biri olan ve her yıl düzenli olarak yapılan “Okuyucuların Seçimi” anketinin sonuçlarını açıkladı.

Anketin sonucunda ortaya çıkan “Dünyanın En İyi Havalimanları” listesinde İstanbul Havalimanı birinci oldu.

Elde edilen birincilik dolayısıyla İstanbul Havalimanı’nda bir tören düzenlendi.

Törende konuşan İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet İlker Haktankaçmaz, “Okuyucuların, bu havalimanını kullananların yaptığı değerlendirme sonucu bir ödüle layık görülmek, dünyada birinciliği elde etmek elbette ki çok ayrı bir öneme sahip. Artık şunu kabul etmek lazım. İGA’nın gerek bugün aldığı, törenini yaptığımız ödül, gerekse daha önce aldığı ödüller tesadüfen alınmış ödüller değil. Bu havalimanı özellikle yakın çevresiyle birlikte düşünüldüğünde bu ülkenin vizyon projelerinden birisi. Bu ülkenin geleceğinde çok büyük rol oynayacak projelerden, işlerden birisi.” diye konuştu.

Haktankaçmaz, ödülün kazanılmasında emeği geçen hem kamu kurumu çalışanlarına hem de Kadri Samsunlu’nun liderliğindeki İGA çalışanlarına teşekkür etti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir