Lan kasırgası Ahu Tuğba’nın evini ve arabasını da vurdu

ABD Florida eyaletinde etkili olan ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği öğrenilen lan kasırgasından Ahu Tuğba’nın evi de etkilendi.

Türk sinema oyuncusu Ahu Tuğba, yıllardır kızıyla beraber Amerika’da gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. ABD’nin Florida eyaletini vuran ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği öğrenilen lan kasırgası Ahu Tuğba ve kızının yaşadığı evi de vurdu. Evinin göçtüğünü, arabasının sular altında kaldığını söyleyen ünlü oyuncu, ‘Allah kimseye bir daha yaşatmasın’ dedi.

KASIRGA EVİNİ VE ARABASINI VURDU

Kızı Anjelik ile beraber Amerika’da yaşayan Ahu Tuğba, lan kasırgası sebebiyle zor günler geçiriyor. Florida eyaletinde etkili olan lan kasırgası sebebiyle çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Evi ve arabasının kasırgadan etkilendiğini söyleyen Tuğba, kızı Anjelik’in babaannesinin evine gittiklerini söyledi. Bölgedeki son durumdan bahseden oyuncu, ‘Burası büyük bir felaket bölgesi şu an. Lan kasırgası Küba’dan başladı orayı mahvederek buraya geldi. Benim evim göçtü, arabam sular altında kaldı. Allah kimseye bir daha yaşatmasın’ dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir