Marvel Yapımı Black Panther: Yaşasın Wakanda Filmi Resmi Fragmanı Yayınlandı

Black Panther: Yaşasın Wakanda film fragmanı Marvel hayranları tarafından merakla beklenmekteydi. Nihayet filmin resmi fragmanı bekleyenlerine sunuldu. Daha önce filme dair ufak bir video paylaşılmıştı. Resmi fragman ile birlikte ise, seyircilerin kafasında her şey biraz daha netlik kazandı.

Marvel, 2022 senesine damga vuracağı beklenen yeni filminin resmi fragmanını yayınladı. Milyonlarca Marvel hayranının heyecanla beklediği yapımın fragmanı ses getirdi. Black Panther: Yaşasın Wakanda fragmanı, paylaşıldığı andan itibaren binlerce kişi tarafından izlendi. Daha önce Marvel tarafından filme dair kısa bir video yayınlanmıştı. Resmi olarak paylaşılan fragman ise heyecanı iyice doruğa çıkardı.

Başrolden üzücü haber gelmişti

Chadwick Boseman’ın başrolde yer alması planlanmıştı fakat planlar istendiği gibi gitmedi. Ünlü aktör, kolon kanseri sebebi ile 2016 senesinden 2020 senesine kadar tedavi gördü. 2020 senesinde ise kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. “Black Panther” filminde başrol oynayan ABD’li şöhret, 2020 senesinde aramızdan ayrıldı.

Black Panther: Yaşasın Wakanda filmi için de başrol olarak Boseman düşünülmekteydi. Fakat hastalığı ve sonrasında gerçekleşen ölümü sebebi ile bu mümkün olmadı. 41 yaşında aramızdan ayrılan aktörden sonra, Black Panther: Yaşasın Wakanda filmi başrolü değişti.

Vizyon tarihi 11 Kasım

Black Panther: Yaşasın Wakanda filmi için vizyon tarihi 11 Kasım 2022 olarak duyuruldu. Beklenen yapım, bu tarihten itibaren sinemalarda yer alacak. Milyonlar tarafından heyecanla beklenen filmin gişe rekorları kırması bekleniyor. Dünyanın her yerinden farklı seyirciler, Marvel hayranı olarak bu filmin çıkış tarihine gün sayıyorlar.

Filmin resmi fragmanı paylaşılırken “Kim olduğumuzu onlara gösterelim” sloganı kullanıldı. Bu iddialı sloganın da filmin gişe rekorları kıracağının düşünülmesinde payı var. Tanıtımları ve oyuncu kadrosu ile beklentiyi yükselten Marvel, heyecanı da arttırdı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir