Jared Leto, moda ikonu Karl Lagerfeld’i canlandıracak

Jared Leto, moda ikonu Karl Lagerfeld’ın moda evi ile ortak yapımcılığını üstlendiği yeni bir film hazırlığında. Leto, filmde Karl Lagerfeld’i canlandıracak.

Karl Lagerfedl’in yakın dostları Pier Paolo Righi, Caroline Lebar ve Sébastien Jondeau, filmin baş yapımcıları arasında yer alacak. Caroline Lebar 35 yılı aşkın bir süredir Lagerfeld ile hem markası hem de kişisel iletişimleri için danışman olarak yakın bir şekilde çalışırken, Pier Paolo Righi 10 yılı aşkın bir süredir Lagerfeld’in CEO’su olarak görev yapıyor. Sebastien Jondeau, 20 yılını tasarımcının kişisel asistanı ve koruması olarak geçirdi ve bugün markayla olan işbirliğini stil danışmanı olarak sürdürüyor.

Ünlü oyuncu Jared Leto hazırlık aşamasında olan biyografi için şunları söyledi: “Karl benim için her zaman bir ilham kaynağı olmuştur. Gerçek bir bilge, bir sanatçı, bir yenilikçi, bir lider ve en önemlisi kibar bir adamdı. Karl Lagerfeld ekibiyle bir araya geldiğimizde, biyografinin sanatsal sınırları zorlarken Karl’a saygılı bir övgü olmasının yaratıcı vizyonunu hemen paylaştık. Karo, Pier ve Seb’e bu yolculuğa birlikte çıkmamıza izin verdikleri için çok minnettarım

Karl Lagerfeld CEO’su Righi ise proje hakkında şunları söyledi: “Yıllar içinde, Karl’ın ikonik hayatı hakkında bir filmde ortak olmayı öneren birkaç Hollywood yapımcısı bize yaklaştı ancak nihayet Jared ve Emma ile tanıştığımızdan beri, hikayenin Karl’ın görmek isteyeceği sanatsal bir tarzla anlatıldığı konusunda gerçekten emin olduk. Sohbetlerimiz boyunca, bu güzel proje üzerinde birlikte çok akıcı bir şekilde çalışmamıza olanak sağlayacak eşit derecede güvenilir ve ilham verici bir yaratıcı ilişki yarattık.”

Ünlü moda tasarımcısı Şubat 2019’da öldü ve bu yüzyılın en büyüleyici ve ünlü yaratıcılarından biri olarak saygı görmeye devam ediyor. Hatta geçtiğimiz günlerde Vogue Yayın Yönetmeni Anna Wintor ve Metropolitan Sanat Müzesi, 2023 Kostüm Enstitüsü Sergisi’nin temasını açıkladı; Met Gala, Karl Lagerfeld: Bir Güzellik Çizgisi olacak.

Haber

İlginizi Çekebilir