İrem Derici’nin eski sevgilisi Cem Belevi’den itiraf gibi açıklama! “Kendim ettim kendim buldum”

İki ünlü şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, geçtiğimiz aylarda ihanet nedeniyle ayrılmış, daha sonra tekrar barışmıştı. Ayrılığa dayanamayan İrem Derici ve Cem Belevi, ilişkilerine ikinci şans vermişti. Ancak çiftin ilişkisi yine ihanet nedeniyle bitmişti. Cem Belevi’nin İrem Derici’yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı öne sürülmüştü. Aylar sonra Cem Belevi’den itiraf gibi açıklama geldi.

İki ünlü şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, geçtiğimiz aylarda ihanet nedeniyle ayrılmış, daha sonra tekrar barışmıştı. Bu kısa süreli ayrılık sonrası barışan İrem Derici ve Cem Belevi, ilişkilerine ikinci şans vermek istedi. Ancak bu ilişki bir kez daha ihanete uğradı.

Derici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cem Belevi’ye, “Konu ile ilgili İrem Derici bir açıklama yaptı. Derici, “Saltanat sona erdi ‘çeyrek popçu’. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” ifadelerini kullandı.

İrem Derici’nin kolyesini Bircan Bali’ye vermiş

Cem Belevi ayrıldıktan sonra Bircan Bali ile aşk yaşamaya başladı. Çok konuşulacak bir harekete imza atmıştı. Belevi, İrem Derici’nin kendisine iade ettiği kolyeyi, yeni sevgilisi Bircan Bali’ye takmıştı. Bu hareket sosyal medya takipçilerinin gözlerinden kaçmamıştı. İki ismin ayrıldıkları iddia edildi.

”Kendim ettim kendim buldum”

Aylar sonra Cem Belevi, verdiği konserinde özel hayatına dair itiraflarda bulundu. Birlikte oldukları dönemde İrem Derici’nin “Beni aldattı” diyerek yollarını ayırdığı Belevi, ‘Kendim ettim kendim buldum’ şarkısını seslendirip ardından şöyle konuştu: “Ne edersek kendimize ederiz. Bu dünyanın gelip geçici olduğunu unutmamak lazım… Bu arada sevmek yetmiyor bazen. Yemin ederim yetmedi.”

Numberone.com.tr

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir