Yozgatlı Apache dünyayı sallıyor!

Avrupa’nın her ülkesinde konser biletleri tıpkı dünya starları gibi satışa çıktığı ilk 10 dakikada tükeniyor. Sadece bu kadarla kalmıyor.Hatta dünyaca ünlü bir dijital platform onun belgeselini bile yapmış.

Dünyada rap müziğe yön veren isimlerden biri de Apache 207! Asıl adı Volkan Yaman… Yaman’ın ailesi Yozgatlı, kendisi ise Almanya‘nın Mannheim şehrinde doğdu. Henüz 24 yaşındaki Volkan’ın müzik kariyeri başarılar ve ödüllerle dolu. Şarkıcı, Avrupa‘da 19’u platin, 22’si altın olmak üzere toplam 41 albüm satış ödülü kazandı. Volkan’ın her ülkede konser biletleri piyasa çıktığı an tükeniyor. Bir Amerikan dijital kanalı ise onun hayatını anlatan bir belgesel yaptı.

Abi Hakan Yaman da kardeşinin kariyer planlamasında büyük rol sahibi. Volkan, abisi Hakan Yaman ile çıktığı yolda yürümeye devam ediyor. Apache 207, henüz 24 yaşındaki bir müzisyen için büyük bir başarı elde etmiş durumda…

Dijital platformlarda 2 milyardan fazla dinlenen bir starın umarım yakın zamanda Türkiye’de de canlı bir performansını izleriz.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir