Galataport İstanbul, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde misafirlerine zengin bir program sunmaya devam ediyor

Galataport İstanbul, 1-23 Ekim tarihleri arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından üçüncü kez düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde dün akşam Burak Kut fırtınası esti.  Bu akşam da Şişhane Meydan Açık Hava Sahnesi’nde önce Number1 Türk Fm Yayın Yönetmeni DJ Kadir Çetin set-up ın başında coşturacak. Ardından saat 20:30’da “Evdeki Saat” ve “Murat Boz” sahne alacak.

İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginlik açısından en eski bölgelerinden biri olan Karaköy’de yer alan Galataport İstanbul, herkes için erişilebilir, kamusal alanda kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Galataport İstanbul, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin de ilk yılından bu yana başlangıç noktasında yer alıyor. Festival boyunca “Duvarları Aşmak: Açık Alanda Heykel” adlı açık alan sergisi ile aralarında Ayhan Sicimoğlu, Burhan Öcal, Goran Bregoviç, Murat Boz ve Sertab Erener gibi sanatçıların yer alacağı konserler Galataport İstanbul Saat Kulesi Meydanı’nda ziyaretçiler ile buluşacak. Gastronomi alanında düzenlenecek atölye çalışmalarına ve çeşitli restoranların festival boyunca uygulayacağı özel menülere Galataport İstanbul mobil uygulaması üzerinden erişim sağlanabilecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir