Motosikletle sahneye daldı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam Murat Kekilli’yi ağırladı. Enerjisi ve performansı ile unutulmaz bir geceye imza atan ünlü sanatçı, hem kendi parçalarını hem de birçok usta sanatçının şarkısını kendine has tarzı ve yorumuyla seslendirdi.

Anadolu rock müziğinin başarılı ismi Murat Kekilli, önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi‘nde konser verdi. Sahneye motosikletle giriş yapan Kekilli, şovuyla büyük alkış aldı. Şarkıcı, “Spontane bir şey gelişti. Bu fikri çok beğendik ve yapalım dedik. Farklı bir girişti, ben de keyif aldım” dedi.

SAHNEYE MOTOSİKLETLE GİRDİ.

90’lı yıllardan bu yana güçlü sesi, farklı yorumu, dillerden düşmeyen, şarkılarıyla gönüllere taht kuran Anadolu rock müziğinin başarılı ismi Murat Kekilli, birbirinden güzel parçalarını Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi için söyledi. İstanbul Boğazı’nın ışıltılı manzarasında müzikseverlerle bir araya gelen Kekilli, ‘Unutamam‘ şarkısıyla hayranlarını selamladı. Sahneye motosikletle giriş yapan ünlü sanatçı, yukarıdan indirilen gitarıyla konsere başladı. Sahne şovuyla göz dolduran Murat Kekilli, farklı bir görsel şölene Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde imza attı

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir