Billur Kalkavan’ın dostları yasta: Son ana kadar umut doluydu!

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden oyuncu akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Billur Kalkavan’ı sevgilisi Buğra Bahadırlı bu süreçte hep yanında oldu. Billur Kalkavan 59 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi öğrenen dostları duygularını sosyal medyada dile getirdi.

Dobralığı ve pozitif enerjisiyle herkesin sevdiği ünlü isimlerden biriydi Billur Kalkavan. Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Zorlu tedavi sürecinde bile sevenlerine ‘Her zaman umutlu olmalıyız’ mesajını veriyordu.

Bahadırlı, Kalkavan’ın kemoterapi sırasında vücudunda meydana gelen mantar ve enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.Pazartesi günü babası Nazım Kalkavan‘ın yanına defnedilmesi planlanıyor.

Billur Kalkavan’nın dostları duygularını sosyal medyada şöyle dile getirdi;

HÜLYA KOÇYİĞİT

Çok erken, çok üzücü. Çocukluğundan beri tanıdığım, güzeller güzeli Billurcum zamansız gidişine çok çok üzgünüm. O güzel yüreğin, müthiş enerjin ve dobralığınla anılarımızda yaşamaya devam edeceksin. Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun. Nurlar içinde uyuman dileğiyle.

TUĞBA ÖZAY

Bu fotoğraftaki gibi flulaşıyor her şey… Sevgili Billur Kalkavan’ı , ‘Bili’mizi kaybettik… Hayat dolu bir insandı. 10 sene önce bugünlerde Kenya’daydık. Bu fotoğraf da o günlerden anı kaldı. Hoşça kal Bili’m… Dünya sen gibi sevgi dolu bir insanı kaybetti… Anıların ışık olsun, mekanın cennet olsun.

UĞRKAN EREZ

Canım arkadaşım nurlarda uyu… Çok üzgünüm Billur’um çok… Konuşmuştuk, ‘bak ben atlattım, sen de atlatacaksın’ demiştim ama olmadı ya… Arkadaşım olmadı…

HİLAL ÖZDEMİR

Mekanı cennet olsun çok üzgünüm… “Yalan Dünya” bir varsın bir yoksun.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir