Liverpool Manchester City maçında müthiş seri sona erdi

Premier Lig’de haftanın en önemli maçında Liverpool, konuk ettiği Manchester City karşısında galibiyete tek golle uzandı. Manchester City’nin müthiş yenilmezlik serisine son veren Liverpool’da Teknik Direktör Jurgen Klopp, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İngiltere Premier Lig’in 10. haftası dev bir maça sahne oldu. Lige istediği gibi başlamayan Liverpool, Anfield Road’da lider Arsenal ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Manchester City’yi konuk etti. Liverpool, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Manchester City’yi Mohamed Salah’ın 76. dakikada gelen golüyle mağlup etti.

Bu galibiyetle Liverpool puanını 13’e yükseltirken, Manchester City 23 puanda kaldı. Lider Arsenal’in kazandığı haftayı mağlup kapatan lig ikincisi Manchester City, zirvenin 4 puan gerisine düştü.

Manchester City, Liverpool karşısında aldığı mağlubiyetle bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı. Liverpool, sezon başında Community Shield’de karşılaştığı rakibini 3-1 mağlup etmişti. Manchester City, o mağlubiyetten sonra ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı toplam 13 maçta yenilgi yüzü görmemişti.

Karşılaşmanın 86. dakikasında Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, yardımcı hakeme yaptığı sert itiraz sonrası kırmızı kart gördü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir