Ankaragücü – Fenerbahçe maçının kaderini değiştiren hamle!

Jorge Jesus 35. dakikada farkını gösterdi… “Nasıl bir uyarıda bulunduysa…” Fenerbahçe, Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler deplasmanda iki maç sonra galip geldi. Hürriyet Gazetesi yazarları Uğur Meleke ve Banu Yelkovan, Jorge Jesus’un öğrencilerinin performansını değerlendirdi. Meleke, Jesus’un oyunun kaderini değiştiren taktik hamlesini anlattı.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu’nda oynanan ve hakem Halil Umut Meler‘in düdük çaldığı maçı Fenerbahçe 3-0 kazandı.

Konuk ekibin gollerini 3. dakikada Michy Batshuayi, 25. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90+1’de Diego Rossi attı. Ankaragücü’nün 26. dakikada Ali Sowe ve 34. dakikada Jese ile bulduğu goller, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran ve deplasmanda iki maç sonra galibiyet alan Fenerbahçe puanını 20’ye yükseltti ve 21 puanlı lider Adana Demirspor‘un ardında haftayı ikinci sırada tamamladı. Ankaragücü ise 7 puanda kaldı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir