Galatasaray’da Okan Buruk ayrı, oyuncular ayrı hayal kırıklığı yarattı

Galatasaray’da kriz yaşanıyor. Sezon başından beri oynanan etkisiz oyun artık son raddeye geldi. İlk haftalarda kötü oyuna rağmen zor da olsa sonuç alabilen Galatasaray’da galibiyetler kesilince sinirler de gerildi. Yönetimde ve taraftarda önce Okan Buruk’a sonra da takıma olan güven sarsıldı.

Galatasaray‘da Kayserispor yenilgisi, başta teknik direktor Okan Buruk olmak üzere takımdaki yıldız oyunculara güveni sarstı. Icardi, Mertens, Mata, Rachica, Midtsjö, Seferovic dışında Kerem ve Yunus‘un da bu sezonki performansı hayal kırıklığı yaratıyor. Galatasaray,Bay geçtiği haftanın ardından çıktığı Kayserispor deplasmanında 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı.

Teknik direktör Okan Buruk hakemleri eleştirse de camiada oynanan kötü futbol nedeniyle hem hoca hem de yıldız oyuncular ağır şekilde eleştirilmeye başladı. Buruk’un istediği oyuncuların hepsinin geride kalan 9 haftalık bölümdeki performansları beklentilerin uzağında kaldı. Camiada, “Yönetim baskılara dayanamaz, 2-3 yenilgi daha alınırsa Buruk ile yollar ayrılır” yorumları yapılmaya başlandı.

Kayserispor maçı öncesinde Kerem ve Yunus’un kötü bir dönem geçirmesi konuşulurken, son maç sonrası Icardi, Mertens, Mata, Rachica, Midtsjö, Seferovic, Torreira gibi isimlerin skora sıfır katkı yaptığı istatistiklerle ortaya konulmaya başladı. Çok eleştirilen Kerem’in 2 golü, Yunus’un ise 1 asisti bulunuyor.

Gidişatın olumlu yöne dönmemesi halinde hoca değişikliği ihtimali artarken, ara transferde kadronun da radikal şekilde değişebileceği konuşuluyor. Bu nedenle Galatasaray için Alanyaspor, Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir ile oynanacak zorlu periyot büyük önem taşıyor. Buruk’un akıbetini de bu 4 maç belirleyecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir