Gökhan Türkmen’in film gibi aşk hikayesi!

Gökhan Türkmen ile eşi Sinem Türkmen’in aşkı filmlere konu olacak cinsten. Çift, lise yıllarından sıra arkadaşı olan çift 17 yıl sonra karşılaştılar 7 ayda evlendiler!

Türkmen, Sinem Hanım’a arkadaşlıkları bozulmasın diye bir türlü açılamıyor. Aralarda arkadaş olarak görüşseler de ilk adım tam 17 yıl sonra geliyor. Türkmen, uzun süre sonra karşılaştığı Sinem Hanım’a evlilik teklifi ediyor. Ünlü şarkıcı, “Sinem teklifimi kabul etti. Bir süre ilişkimizi kimseye söylemedik. Bundan tam 7 ay sonra da nikah masasına oturduk” diyor.

Şarkıcı Gökhan Türkmen, lise aşkı Sinem Türkmen‘e okul bittikten tam 17 yıl sonra evlilik teklif ettiğini itiraf etti. Türkmen, “Arkadaşlığımız bozulmasın diye açılamamıştım. 2014’te yeniden bir araya geldik ve 7 ay içinde evlendik” dedi

Aslında müzik öğretmeni olmak istemiş ama lise yıllarında arkadaşıyla 300’e yakın şarkı yaptıktan sonra kariyeri başka yönde şekillenmiş.

‘Büyük İnsan’ adlı şarkısını o yıllarda sanal ortama yüklemiş ve kısa süre içinde milyonlarca insana ulaşıp şarkı patlamış.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir