Russell Crowe ‘Roma’nın büyükelçisi’ oldu

Oscar ödüllü oyuncu, film yapımcısı ve yönetmen Russell Crowe, İtalya’nın başkenti ‘Roma’nın elçisi’ oldu. Crowe, Roma’da yeni filmi Poker Face’in galasında kız arkadaşı Britney Theriot ile kırmızı halıda ilk kez sahneye çıktı ve gülümseyerek poz verdi.

Russell Crowe, Roma’daki Poker Face galasında kız arkadaşı Britney Theriot ile kırmızı halıda ilk kez sahneye çıktı.

Britney, Giorgio Armani imzalı göz alıcı elbisesiyle göz kamaştırdı. Markanın sonbahar/kış 2022 koleksiyonundan gelen bu jakarlı tasarım, Art Deco‘dan ilham alan bir baskıyla süslenmiş, hoş bir uyum ve parlama siluetine sahiptir.

Takım elbise ve tişört içinde zarif görünen iki çocuk babası, fotoğrafçılara gülümserken Britney’nin beline sevgiyle sarıldı.

Oscar ödüllü oyuncu, film yapımcısı ve yönetmen Russell Crowe, İtalya’nın başkenti ‘Roma’nın elçisi’ oldu.

Bir Roma generalinin hikayesinin anlatıldığı 2000 yılında çekilen Gladyatör filmiyle ün yapan ve bu film sonrasında Roma kentiyle arasında ayrı bir bağ oluştuğu belirtilen Russell Crowe’u, Roma Belediyesi özel bir unvanla onurlandırdı.

Roma Belediye Başkanı Roberto Gualtieri‘nin ev sahipliğinde belediyenin Giulio Cesare Salonu’nda düzenlenen törenle Crowe’a ‘Roma’nın elçisi’ unvanı verildi ve bir de plaket takdim edildi.

Törende konuşan Gualtieri, dünyaca ünlü yıldızın Roma ile olan bağına atıfta bulunarak Romalıların da Crowe’a büyük sevgiyle yaklaştığını ifade etti.

Gualtieri, Crowe’un temmuz ayında sosyal medya hesabından Roma’nın simgesi Kolezyum‘a ‘Ofisim’ diyerek yaptığı paylaşımını hatırlatarak “Onu ofisinde karşıladım” diyerek espri yaptı.

Crowe da Roma ile derin bağları olduğunu belirterek, “Roma halkının bana gösterdiği cömertliği ve nezaketi her zaman takdir ettim. Her zaman bu şehrin hizmetinde olacağım” ifadelerini kullandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir