Sürpriz buluşma: Hailey Bieber ve Selena Gomez ilk defa yan yana

Ünlü model Hailey Bieber,  eşi Justin Bieber’in bir dönem birlikte olduğu Selena Gomez ile aynı etkinliğe katıldı.

Katıldığı bir podcast yayınında hakkında “Justin’i Selena’dan çaldın” gibi ithamlara sık sık maruz kaldığını belirten Bieber, Gomez ile verdiği samimi pozlarla aralarında çıkan tartışma iddialarına son verdi.

Los Angeles’ta düzenlenen Academy Museum Gala etkinliğine katılan ikilinin samimi pozlarını fotoğrafçı Tyrell Hampton sosyal medya hesabında paylaştı. Hampton paylaşımına “Sürpriz son” notunu düştü.

2018 yılında dünya evine girdiği Bieber ile ilişkisi hakkında “Call Her Daddy” adlı podcast’e konuşan Bieber, kendisinin devamlı Gomez ile karşılaştırılması konusunda ilk defa konuşmuştu.

Alexander Cooper’ın “Bu denli ünlü biriyle evlenmek seni nasıl etkiledi?” sorusuna “Nereden başlasam ki?” diye başlayan Bieber’a eşinin daha önce Gomez ile dünyaca bilinen ilişkisi hatırlatıldı.

Bieber “Bunun hakkında daha önce hiç konuşmadım. ‘Justin’i çaldın’ gibi nefret ifadelerini çok duydum” dedi. Bieber sözlerine “Herkesi bildikleri bir yana, ortada ‘bir gerçek’ var” diye devam etti.

Gomez, Bieber’ın podcast yayınından sonra yaptığı açıklamada sosyal medya yorumlarını gereksiz ve saçma bulduğunu belirtmiş ve Bieber’a yöneltilen suçlamaları haklı bulmadığını isim vermeden dile getirmişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir