Beyonce, markası Ivy Park’ın yeni koleksiyonu

‘Popun kraliçesi’ Beyonce, markası Ivy Park’ın yeni koleksiyonunu tanıttı. ‘Metalik enerji’ temasındaki uzay grisi sportif kıyafetler 1300 ila 4 bin 200 TL’den satışa çıktı.

Beyonce, ürün tanıtım videolarında son albümündeki şarkılarını kullanıyor. Bu tasarımları için ‘Energy’ isimli şarkısını seçti.

Beyonce’nin yeni albümü yayınlandı: Rönesans

Dünyaca ünlü müzisyen Beyonce (41) yeni albümü Rönesans’ı yayınladı. Albümde 16 şarkı bulunuyor. 9 Haziran 2022’de Beyonce’nin çeşitli sosyal medya platformlarındaki profil fotoğraflarını kaldırması sanatçının yeni müzik yayımlayacağı şeklinde yorumlandı. Günler sonra Beyonce, kâr amacı gütmeyen BeyGood‘un Twitter hesabından yayımlanacak olan yedinci stüdyo albümüyle ilgili ipucu verdi. 15 Haziran 2022’de yedinci stüdyo albümü Renaissance‘ı resmen duyurdu. Albüm 29 Temmuz 2022’de yayımlandı. Renaissance‘ın çıkış single’ı “Break My Soul“, 20 Haziran 2022’de piyasaya çıktı.

Şarkı Beyonce’nin Billboard Hot 100 listesindeki 20. bir numaralı sing’le’ı oldu ve böylece Beyonce, Hot 100 tarihinde solo sanatçı olarak en az 20 kez ve bir grubun üyesi olarak en az 10 kez bir numara olan Paul McCartney ve Michael Jackson‘ın rekoruna ortak oldu. Renaissance yayımlanmasının ardından dünya genelindeki eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Renaissance Billboard 200 listesine bir numaradan giriş yaptı ve Beyonce, ilk yedi stüdyo albümü ABD’de listelere bir numaradan giriş yapan ilk kadın sanatçı oldu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir