Kâinat Modellik Yarışması’nda birincilik Türkiye’nin! Ünlülerin şıklık yarışı kırmızı halıya damga vurdu

Dünyanın en önemli modellik yarışmaları arasında yer alan ‘Top Model Of Universe’ Kâinat Modellik Yarışması bu yıl İstanbul’da görkemli organizasyon ile önceki akşam Lazzoni Otel’de yapıldı. 

Yarışmanın sunuculuğunu Bekir Aksoy Mehmet Yıldırım ve Yasmin Gülman yaparken, koreografisini Asil Çağıl üstlendi. Top Model Of Universe Türkiye Başkanı Ali Turgut ve Semra Türk’ün ev sahipliğindeki geceye iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok tanıdık isim katıldı. Yarışma başlamadan önce Bartın Amasra’daki maden şehitleri için saygı duruşu yapıldı…

Yarışmada ayrıca İran’da sembol olan Mahsa Emini protestolarına destek verilirken, kadın yarışmacılar saçlarını podyumda toplu şekilde kesmesi dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

35 ülkenin seçilmiş yarışmacıların katıldığı gecede kadınlarda 1. birinciliğe Türkiye’den Defne Şentürk, seçildi. Yarışmanın 1. cisi Defne Şentürk yarışma sonunda Türk bayrağı açtı.

35 ülkenin seçilmiş yarışmacıların katıldığı gecede erkeklerde Faslı İlias Senhaji seçildi.

 

Allah Kimsenin Başına vermesin! Dava sonuçlandı! 

Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Bekir Aksoy soruları yanıtlarken, “ Çok keyifli gerçekten. Öncelikle uluslararası olması çok değerli” dedi. Eşi Nazife Aksoy’un geçmişte kuliste uğradığı taciz olaylı ile ilgili davanın geçen günlerde sonuçlanmasından ilk kez bahsetti.

Aksoy, “ Kadına yapılan şiddete, cinsel saldırıya ve tacize her türlü duruma karşıyız. 
Davada şuan son karar verildi. Bizim için olay bitti. Mahkeme içinde bitti. Karşı taraf bizim istediğimiz cezayı aldı. 2,5 sene ceza aldı. Hem bizim açımızdan hem de kadınlar için çok önemli bir sonuç oldu. Allah kimsenin başına ve ailelerin başına vermesin” ifadelerini kullandı.

Hepsi Star Oyuncu Oldu!

Gecede jüriler arasında yer alan ünlü koreograf Uğurkan Erez, “ İlk defa Türkiye’de yapılan dünya yarışması bu, bende jüri olmaktan çok mutluyum. Hepsi ülkelerinde birinci olarak geldiler. Keyifle izleyeceğim dedi. Birçok model yetiştirdiğinden bahseden Erez, “Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Burak, Özçivit, Çağla Şikel, Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya, Özge Ulusoy o kadar çok var ki say say bitmiyor. Eskinin mankenleri şimdinin star oyuncuları hepsi ile iftihar ediyorum. Hepsi çok vefalıdır “ dedi.

Kalbim Dolu!

Yarışmada jüri olan Wilma Elles, kırmızı tuvaletiyle göz kamaştırdı. Setten çıkıp ayağının tozu ile  geldiğini belirten Elles, “ Böyle uluslararası bir yarışmada bulunmak beni çok gururlandırdı. Seçimlerimi adaletli bir şekilde yapacağım. Yolları açık olsun” dedi.

İş hayatımın çok yoğun olduğunu belirten Elles, özel hayatı ile ilgili olarak ise “ Kalbim dolu, çok mutluyum. Ama kim olduğunu söylemem” itirafında bulundu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir