Candice Swanepoel sıcak ayları sabırsızlıkla beklerken bikinili fotoğrafları paylaşıyor

Güney Afrikalı manken Candice Swanepoel (33), kendi mayo firması Tropic Of C’nin ürünlerini tanıtmak için kamera karşısına geçti. Ünlü manken birbirinden seksi pozlarını Instagram’da paylaştı.

Candice Swanepoel, bu hafta Instagram’da paylaştığı üçlü fotoğrafta etkileyici biçimde şekillendirilmiş fiziğini sergiledi.

32 yaşındaki Victoria’s Secret Angel, giyim markası Tropic of C‘den birkaç parçayı modellerken çeşitli tropik ortamlarda görüldü.

Süper model, ABD’de COVID-19 vakaları düşerken yeni keşfedilen bir özgürlüğü dört gözle bekliyor gibi görünüyor : ‘Beklediğimiz yaz neredeyse geldi!’ bir başlıkta yazdı.

Candice Swanepoel, son birkaç gün içinde Instagram‘da paylaşılan bir dizi fotoğrafta etkileyici bir şekilde tonlanmış vücudunu sergilerken görüldü.

Salı günü yayınlanan fotoğrafında Swanepoel, göz alıcı mavi-beyaz batik ipli bir bikini üstü giymişti.

Eşyalarının yapımında kullanılan kumaşın çoğu, çeşitli çöplüklerden ve okyanuslardan çıkarılan geri dönüştürülmüş malzemelerden geliyor. 

Serigrafinin aksine, Tropic of C’nin tekstil ürünleri dijital olarak basılıyor ve buna su israfını azaltmak amacıyla karar verildi. 

Şirketin çevre dostu iş uygulamaları vizyonu, malzemelerinin çoğu geri dönüştürülebilir veya kompostlanabilir.

Swanepoel, Fashionista ile yaptığı röportajda işinin tüm yönlerine nasıl tam olarak yatırım yaptığını anlattı ve özellikle kendi ürünlerini modellemeyi sevdiğini belirtti. 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir