Rolling Stones’tan yeni albüm müjdesi

Efsanevi müzik grubu Rolling Stones, 18 yıllık bir aranın ardından yeni albümlerini yayınlamaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki yıl yeni şarkılarından oluşan albümlerini çıkaracağı bildirilen İngiliz rock müzik grubu Rolling Stones, davulcu Charlie Watts’ın geçen yılki ölümünden bu yana ilk kez albüm yayınlamış olacak.

Bir kaynağa göre, grup üyeleri Mick Jagger, Keith Richards ve Ronnie Wood için travmatik bir yılın ardından üç isim de geleceğe umutla bakmaya devam ediyor ve “son yıllarda bir darbe alsalar da şov devam ediyor.”

2004’te “Live Kicks” ve 2005’te “A Bigger Bang”i çıkaran grubun, geçtiğimiz iki hafta boyunca New York’ta stüdyoda bir araya geldiği ve davulcu Steve Jordan ve basçı Darryl Jones’un da ekibe katıldığı söyleniyor.

 

BELİRSİZLİKLER ÇÖZÜLDÜ

Sun’a konuşan kaynak,Charlie’nin ölümünden sonra ne yapılacağı konusunda bazı belirsizlikler vardı. Turne tarihlerini çok önceden ayarlamışlardı, ancak geleceğin nasıl olacağı belli değildi.”

“Ama şimdi, grup olarak her zaman yaptıkları şeyi yapmaya devam etmenin, yeni şarkılar üretmenin ve bunları hayranlarına göstermek için tekrar yola çıkmanın doğru şey olduğunu hissettiklerini yansıtmak için zamanları oldu” dedi.

Albümün ardından grubun muhtemelen ABD, Güney Amerika ve Avrupa’daki ülkeleri içeren büyük bir turneye çıkmayı planladıkları da biliniyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir