Kim Kardashian, özel jet inemediği için Vegas’taki doğum günü sürprizini kaçırdı

ABD’li kozmetik ve iç giyim milyarderi Kim Kardashian, 42’nci yaşını Las Vegas’ta kutlamak istedi. Kendisi gibi milyarder kardeşi Kylie Jenner’ın (25) özel jetinde yakınlarıyla yola çıktı.

Ancak aşırı rüzgârlı hava nedeniyle jet hızla Los Angeles‘a döndü. Kim Kardashian, hafta sonu 42. doğum günü için Las Vegas’ta yarışmaya hazırlanıyordu ama ne yazık ki bu olmadı. O nedenle parti, Kardashian’ın yaşadığı Calabasas bölgesinde düzenlendi.

 

Doğum günü ekibi bu sürprizi başaramadı çünkü hava koşulları uçaklarının inmesini tehlikeli hale getirdi ve uçağı geri dönüp California‘ya geri dönmeye zorladı. Bir Instagram hikâyesinde, “Kayıt için… Vegas’a uçtuk ve iki farklı havaalanına iki kez inmeye çalıştık” diye yazdı. “Ve çok tehlikeliydi, bu yüzden her zaman önce güvenlik ve eve uçtuk.”  Bu sebepten doğum gününü Kardashian, arkadaşları ve ailesiyle birlikte geçirdi.

Jenner’ın da dahil olduğu ünlülere ait özel jetler, son zamanlarda iklim krizine katkıda bulundukları için birçok kişi tarafından eleştiri konusu oldu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir