UEFA paylaştı! Avrupa Ligi’nin en formda takımı Fenerbahçe

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla ilerliyor. Sarı-lacivertli ekibin performansı UEFA’nın da dikkatini çekti Avrupa Ligi’nin resmi Twitter hesabı Fenerbahçe hakkında dikkat çeken bir istatistik paylaştı.

Fenerbahçe, Rennes maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın yarınki mücadelede forma giyemeyecekleri netleşti. Joshua King’in durumuna ise henüz karar verilmedi.

Başakşehir maçında ayak bileğinden sakatlanan İsmail Yüksek’in ciddi bir sorunu yok. Başarılı orta saha oyuncusu Rennes karşısında oynayabilir ancak Jorge Jesus’un öğrencisini dinlendirme ihtimali de yüksek.

FENERBAHÇE ZİRVEDE

UEFA Avrupa Ligi’nin resmi Twitter hesabı, turnuvadaki takımların son 5 maçlarını kapsayan form tablosunu paylaştı.

Lig ve Avrupa Kupası maçlarının dikkate alındığı tabloda Fenerbahçe, 5 maçta aldığı 5 galibiyetle en üst sırada yer aldı. Sarı-Lacivertliler’in zirveyi paylaştığı takım ise yarın rakibi olacak Rennes. Fransız temsilcisi de 5’te 5 yapmış durumda Karabağ, Ludogorets ve Arsenal ise 4 galibiyet ve 1 beraberlikle Fenerbahçe ile Rennes’in arkasında sıralandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir