Yarı emekliyim diyen Teoman, evlilik hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı!

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndan görüntülenen şarkıcı Teoman’a geçmişteki bir röportajı soruldu. Evlilik hakkında “O defter benim için kapandı” diyen Teoman, Meclise gelmesi beklenen EYT yasasıyla ilgili de “Bu yasayla belki ben de emekli olurum” dedi.

Rahat tavırlarıyla bilinen şarkıcı Teoman, geçmişte verdiği bir röportajında yakın arkadaşı Şebnem Ferah için “Her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye” demişti. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü şarkıcı, bu sözlerine açıklık getirdi ve evlilik hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

“BANA EVLİLİK ZOR GELİYOR, BEKARLIK GÜZEL”

Ünlü rockçı, “Artık evlilik için de yaşlandım, evlenmem artık. Şebnem Ferah benim çok yakın arkadaşım. Çok eskiden aramızda şaka amaçlı öyle bir diyalog geçmişti, durum bu. Bence evlilik daha zor. Bana evlilik zor geliyor, bekarlık güzel. Evde ev işlerini yapan yardımcılarım var, ben çocuk gibi yaşıyorum. O defter benim için kapandı” dedi.

“BEN ZATEN YARI EMEKLİYİM”

Emeklilik planları ve meclise gelmesi beklenen EYT yasasıyla ilgili konuşan santaçı, “Ben zaten yarı emekliyim. Sigorta primlerim var mı bilmiyorum? Büyük ihtimalle vardır sigortam. Bu yasayla belki de emekli olurum” dedi.

“OYUNCULUĞU CİDDİYE ALMIYORUM”

Geçtiğimiz günlerde Sinan Çetin’in oğlu Cemo Çetin’in çektiği kısa filmde kamera karşısına geçen Teoman, kariyerinde hiçbir zaman oyunculuk hakkında şu ifadeleri kullandı: “Geçen kısa film tadında bir iş yaptık, Sinan Çetin’in oğlu Cemo çekti onu. O benim elimde büyümüş biri, o ısrar etti. Ben gönülsüzdüm ama iyi ki de olmuşum. Benim çok ciddiye aldığım bir şey değildi oyunculuk. Hiç oyuncu olmayı düşünmedim eski filmlerim de şansa oldu, eğlenelim diye yaptığımız bir şeydi. Bu işte de oyunculuk yaptım sayılmaz, yönetmen ne derse oyun yaptım.” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir