Oliver Tree, 12 Kasım’da DasDas’da!

Ülkemizde “Life Goes On” şarkısı ile sevilen Oliver Tree 12 Kasım’da İstanbul’da sahne alacak. Amerikalı şarkıcı ve komedyen Spotify’da 400 milyondan fazla dinlemeye ulaştı.

Ülkemizde de “…Life Goes On” şarkısı ile sevilen Oliver Tree, 12 Kasım akşamı DasDas’da hayranlarıyla buluşuyor. Vokalist, yapımcı, yazar, yönetmen ve performans sanatçısı Oliver Tree, pop ve alternatifin son olarak buluştuğu kesişimi keşfediyor ve sanat ile eğlencenin görsel olarak çarpıştığı yere varıyor. Ülkemizde de “…Life Goes On” şarkısı ile sevilen Oliver Tree, 12 Kasım akşamı DasDas‘da sahne alacak.

Oliver Tree Nickell Amerikalı şarkıcı, prodüktör ve komedyen. California, Santa Cruz’da doğan Tree, “When I’m Down” adlı şarkısının viral hale gelmesi ve 2020’de ilk stüdyo albümü Ugly Is Beautiful’ı yayınlamasının ardından 2017 yılında Atlantic Records ile anlaştı. 2021’de, o zamandan beri Spotify‘da 400 milyondan fazla dinlenmeye ulaştı.

4 dakikalık bir müzik videosu boyunca sizi güldürmekten, ağlatmaktan, derinden düşünmekten veya tamamen rahatsız hissetmekten korkmayan Oliver Tree, internet çağında pop kültürünün ambalajlanması ve pazarlanması için kendi planını geliştirme yolunda.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir