Rapçi Sefo etek giydi! Sosyal medya karıştı!

Ünlü rapçi Sefo, arkadaşlarıyla İskoçya’ya gitti. Sefo, ülkenin geleneksel kıyafeti olan “Kilt”i giyip poz verdi. Etekli pozunu “Scotishman” başlığıyla paylaşan ünlü rapçinin peş peşe paylaştığı pozları sosyal medyada tepki topladı.

Arkadaşlarıyla İskoçya‘ya giden ünlü rapçi Sefo, ülkenin geleneksel kıyafeti olan “Kilt“i giyip poz verdi.

Sefo, İskoçya’nın başkenti Edinburgh sokaklarında çektiği video ve fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Ünlü rapçi ardından geleneksel bir kıyafet olan “Kilt”i giyip poz verdi. Etekli pozunu “Scotishman” başlığıyla paylaşan ünlü rapçinin pozları sosyal medyayı karıştırdı.

“HER ŞEY OLDUNUZ, BİR TÜRK OLAMADINIZ”

Eleştirilerin hedefi olan Sefo için Twitter’da “SefoHaddiniBil” etiketiyle paylaşım yapıldı. Etiket kısa sürede TT oldu. Eleştirenlerin yanı sıra rapçiye takipçilerinden destek verenler de oldu. Etek giyen rapçiye bir eleştiri de yazar Said Ercan’dan geldi Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız” diyen yazara, Sefo’nun tepkisi sert oldu “Dallama, sen İngilizceyi Türklere empoze etmeye çalışan bir İngiliz ajanısın. Seni ülkenin her yerinden kudurtmaya devam edeceğim” dedi.

SAİD ERCAN: “BENİ KUDURTACAKMIŞ, KİMSİN SEN REZİL”

Kendisine verdiği cevabı Instagram hesabından paylaşan Said Ercan, şu sözlerle tepki gösterdi: “Neden hiç şaşırmıyorum! Hiç yanılmıyorum! Daha önce İstanbul’a Yunanca ‘constatinopole’ diyen bu kişiyi eleştirmiştim dijital ailemize ‘salak’ demişti şimdi etek giydi diye tepkimi gösterdim bana ettiği hakaretlere bakın! Çok şımarttılar bunları, Türkiye’de kazanıp yurtdışında harcayan ve beni hedef gösteren bu şahıs hakkında yarın avukatım hakaret davası açacak! Dünyanın her yerinden beni kudurtacakmış! Kimsin sen rezil? Dünyanın her yeri senin olsun ben Anadolu’dan bu topraklarından dünyaya seslenmeye, küresel dünya düzenine karşı gelmeye devam edeceğim! Etekli şey sen önce büyüklerle nasıl konuşacağını öğreneceksin! Sonra da özür dilemeyi öğreneceksin! Ben senin gibi İngiliz kafalı küreselcileri yola getirmek için İngilizce hesap açtım! Ve bu kişiyi çağıran belediyeler artık hepinize tepki göstereceğim şimdiden söylemiş olayım!”

Sefo hayranları ise eleştirenlere ‘yobaz‘ dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir