Ajda Pekkan’la Kuruçeşme Açıkhava’da Cumhuriyet coşkusu!

Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, geçtiğimiz akşam konser maratonunu anlamlı ve görkemli bir finalle noktaladı. Sezon sonunda Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme Sahnesi, süperstarın ışığıyla parladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sevincini hayranlarıyla birlikte yaşayan Pekkan, aralıksız 2,5 saat sahne aldığı konserle dinleyicilerini mest etti. 7’den 77’ye binlerce müzikseverin hep birlikte kutladığı Cumhuriyet Bayramı muhteşem konserle renklendi. Kuruçeşme Sahnesi dinleyicileri, Cumhuriyet’in 99. yılını dolu dolu kutladı.

AJDA PEKKAN İLE GÖRKEMLİ FİNAL

Süperstarın sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde tam anlamıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Boğaz’ın ışıkları altında binlerce müzikseverin Türk bayraklarıyla katıldığı gecede Kuruçeşme, kırmızı,beyaza büründü. Ajda Pekkan’ın seslendirdiği ‘10. Yıl Marşı’ ile coşku ve gurur doruklara çıktı.

 

Boğaz’ın büyülü atmosferinde havai fişek gösterileri ve ışık şovlarıyla dinleyiciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını milli mücadele ruhuna yaraşır bir coşkuyla sonuna kadar yaşadı. Unutulmaz gecenin sonunda Ajda Pekkan hayranları, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ni terk etmedi. Alkışların kesilmemesi üzerine sahneye geri dönen Ajda Pekkan’ı tüm müzikseverler ayakta karşıladı. Herkesin çılgınca dans ettiği üç şarkı sonunda teşekkür ederek sahneden ayrılan süperstar, müzikseverlere unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir