Cizre’de 100 bin kişi müzik festivalinde buluştu

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Dicle Nehri kıyısında düzenlenen konserde Dosso Dossi Holding Üst Yöneticisi Hikmet Eraslan DJ performansı sergiledi, Soner Sarıkabadayı, Sefo, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut sahne aldı. Alana gelen binlerce kişi coşkulu anlar yaşadı.

”Mr. Dosso Dossi” kimliğiyle yaptığı DJ performanslarıyla son dönemde adından sıkça söz ettiren Hikmet Eraslan ise benzerlerine Avrupa ve Amerika’da rastlanabilecek bir müzik şöleni sundu.

Son teknoloji görüntüleme sistemleri, lazer ve ışık gösterileriyle desteklenen şovda festival alanında toplanan yaklaşık 100 bin kişi, eğlenceyi zirveye çıkardı ve konsere gelen insanlara unutulmaz anlar yaşattı.

 

 

‘Ülkemize hizmet ediyoruz, olmayanı yapıyoruz’ 

Holding olarak sanat ve müzik etkinliklerine büyük önem verdiklerini ve bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak büyük bir mutlulukla gerçekleştirdiklerini söyleyen Hikmet Eraslan, Türkiye’nin pek çok yerinden, hatta yurt dışından bile tekliflerin geldiğini belirtti.

Türkiye’ye hizmet ettiklerini ve olmayanı yaptıklarını, yeni rotalarını da Cizre olarak belirlediklerini söyleyen Eraslan, ‘Bugün Cizre’deyiz, hemşerilerimle birlikte olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Doğu Beyazıt’ta başladı bu serüven, çok önemli bir etkinliğe imza attık. Sanata, müzeye değer veren bir kurumuz. Amacımız Türkiye’nin her oyununun ve sanatın dokunuyor olması, insanlarımızın bu anlamda sanata ulaşıyor olması ve özelikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bu konuda gelişim gösterebilmesi adına sanayinin ve turizm akabilmesi adına biz Holding olarak yapmış olduğumuz bir sosyal sorumluluk projesidir’ dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir