Fenerbahçe’de ‘Batman yükseliyor’! Michy Batshuayi adım adım zirveye

Fenerbahçe’nin ‘Batman’ lakaplı yıldızı Michy Batshuayi, golleriyle fark yaratıyor, sarı-laciverli takıma hayat veriyor. Başarılı forvet, 2022 Dünya Kupası öncesi Lukaku’nun önünde Belçika’nın 1 numarası olmaya yaklaşıyor.

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi’nin yükselen performansı herkesi mutlu ediyor. İstanbulspor karşısında attığı 3 golle kariyerinde 5.5 yıl sonra hat-trick yapan Batman lakaplı yıldız, performansıyla hem takımına hayat veriyor hem de 2022 Dünya Kupası öncesi dikkat çekiyor. Sarı-lacivertlilerde Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde toplamda 11 maçta 8 gol 1 asistle oynayan tecrübeli forvet, geçen sezon Beşiktaş’taki görüntüsünü adeta geride bıraktı.

Jesus faktörü

Aslında geçen yıl da Beşiktaş’ta 14 gol atmayı başaran Batshuayi, özellikle kaçırdığı goller ve penaltılarla gündeme gelmişti. Ancak siyah-beyazlı takımda bir sezonda Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve Valerien Ismael olmak üzere 3 farklı hocayla çalışan 29 yaşındaki oyuncu aradığı ritmi yakalayamamıştı. Fenerbahçe’de ise Jorge Jesus ile çok olumlu bir iletişim kuran Batshuayi, Kadıköy’de taraftarların da sevgilisi haline geldi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir