29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı

Cumhuriyetin 99’uncu yılı Kartal’da coşkuyla kutlandı Kartal Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılını düzenlediği kutlama programıyla birlik ve beraberlik içinde kutladı. İstanbul – Kartal Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılını düzenlediği kutlama programıyla birlik ve beraberlik içinde kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye’nin dört bir köşesinde coşkuyla kutlandı. Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlikte Önce Dj Kadir Çetin set-up’ın başında şarkılar marşlarla coşturdu. Ardından Şarkıcı Oğuzhan Koç sahne aldı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in düzenledi geceye on binlerce kişi akın etti. 29 Ekim hafta sonunda Samsun Tren ve Bursa Ajo’da performans sergileyen DJ Mert Hakan çaldığı şarkı ve marşlarla eğlendirdi.

Cumhuriyetin 99’uncu yılı Kartal’da coşkuyla kutlandı

Kartal Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılını düzenlediği kutlama programıyla birlik ve beraberlik içinde kutladı. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programı, Kartallı Kazım Meydanı’nda düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Kartallı Kazım Meydanı‘nda başlayıp Kartal Meydanı’nda biten Fener Alayı’na Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de katıldı.

Saatler 20.30’u gösterdiğinde Oğuzhan Koç konseri başladı. Türk pop müziğinin sevilen ismi Oğuzhan Koç, sahne alarak Kartallılarla buluştu. Etkinlik çerçevesinde konser veren sanatçı Oğuzhan Koç renkli görüntülere sahne oldu.

Samsun ”Tren” DJ Mert Hakan

Bursa Ajo’da DJ Mert Hakan çaldığı şarkı ve marşlarla Bursalılara unutulmaz anlar yaşattı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir