Cadılar Bayramı’ndan renkli görüntüler

Cadılar Bayramı tüm dünyada renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Manchester City’nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan ile eşi Sara Arfaoui, Harley Quinn ile Joker karakterlerine büründü.  Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox ise Pamela Anderson kostümü ve makyajıyla beğeni topladı. Son olarak Hailey Bieber ise Cadılar Bayramı’nı gelir kapısı haline getirdi. Dünyaca ünlü markaların kostümlerini paylaşarak reklam yaptı.

Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Halloween bu yıl da tüm dünyada renkli görüntülere sahne oldu. Manchester City‘in Türk asıllı Alman milli futbolcusu İlkay Gündoğan ile mayıs ayında hayatını birleştirdiği Fas asıllı İtalyan modol Sara Arfaoui Gündoğan da bu akıma ayak uydurdu.
Eşiyle İngiltere’deki bir partiye katılan ünlü modelin, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla olay oldu. İlkay Gündoğan Joker, Sara Arfaoui Gündoğan ise Harlay Quinn kılığına girerek katıldıkları partide dostlarını şaşırttı.

Megan Fox Pamela Anderson Kostümü İçinde 

Megan Fox ve Machine Gun Kelly, bu yıl Cadılar Bayramı için 90’ların ikonik sinirli çifti Pamela Anderson ve Tommy Lee olarak gitti.

 

Hollywood’un sevilen yüzlerinden Megan Fox ise Pamela Anderson kostümü ve makyajıyla beğeni topladı.

 

Hailey Bieber Markaların Kostümlerini Paylaşarak Reklam Yaptı

Dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan çiçek kız kostümü ve vampir kostümünü sosyal medyada paylaşarak reklamını yaptı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir