Çağatay Ulusoy imzayı attı: Netflix’ten ‘Centilmen’ dizisinde jigolo rolünü oynayacak

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni bir Netflix dizisine daha ‘evet’ dedi. Ulusoy, Onur Bilgetay’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Centilmen’ dizisinde ‘jigolo’ karakterine hayat verecek.

Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy, çok konuşulacak bir diziyle daha ekranda boy göstermeye hazırlanıyor. Ulusoy, çekimlerini tamamladığı “Terzi” dizisinin ardından yeni bir Netflix dizine imza attı. Ulusoy’un yeni dizisinin adının “Centilmen” olduğu belirtilirken, projeyi Deniz Madanoğlu’nun yazdığı ve Onur Bilgetay‘ın yöneteceği bildirildi.

NETFLİX’İN YENİ DİZİSİ

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın sahibi olduğu OGM Pictures’ın üstleneceği dizi, tıpkı “Terzi” gibi Netflix’te seyirciyle buluşacak. Son zamanlarda canlandırdığı farklı rollerle övgü toplayan Çağatay Ulusoy, dizide bir jigoloya hayat verecek. Dizinin cast çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

Ayrıca Uzun süredir aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve oyuncu sevgilisi Duygu Sarışın’ın evlenme kararı aldığı iddia edildi. İddiaya göre;  şimdilerde mobilya baktığı söylenen çift gelecek yaz dünyaevine girecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir