Gisele Bündchen ile Tom Brady’nin 13 yıllık evliliği bitti!

Gösteri dünyasının ‘rüya çift’i; Brezilyalı model Gisele Bündchen (42) ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady (45), 13 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Haberi sosyal medya hesaplarından duyuran ikili, boşanma süreçlerine ilişkin yapılan anlaşmanın gizli kalacağını açıkladı. Brady, geçtiğimiz şubat ayında NFL’den emekli olmuş, daha sonra bu kararından vazgeçmişti. Bu durumun krize neden olduğu basına yansımıştı.

Aralarında soğuk rüzgarlar esen çift evliliklerini kurtarmayı başaramadı. 2009 yılında dünyaevine giren dünyaca ünlü Brezilyalı model Gisele Bündchen ile 20 yıllık kariyerinde yedi kez Super Bowl şampiyonluğu kazanan Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, bir süredir gündemde olan boşanmanın resmen gerçekleştiğini açıkladı.

“DOSTANE ŞEKİLDE BOŞANDIK”

2015 yılında podyumdan emekli olan ve 400 milyon dolar serveti olduğu tahmin edilen Gisele Bündchen, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

”Birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarız. Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle çocuklarımda olmaya devam edecek.”

“BU YAPMAK ACI VERİCİ”

Yıllık maaşı yaklaşık 84 milyon dolar olan Tom Brady, “Bu karara dostane şekilde ulaştık. Her şekilde dünyamızın merkezi olmaya devam edecek harika çocuklarla kutsandık. Hak ettikleri sevgi ve ilgiyi görmelerini sağlamak için her zaman birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çok düşündükten sonra ayrılma kararı verdik. Bunu yapmak acı verici ve zor. Hayatımızda henüz yazılmamış yeni bölümlerin peşinden koşarken birbirimiz için en iyisini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İKİ ÇOCUKLARI VAR

Gisele Bündchen ile Tom Brady’nin, Vivian Lake ve Benjamin adında iki çocuğu bulunuyor. Çiftin ortaklaşa yaklaşık 26 milyon dolar değerinde bir gayrimenkul portföyüne sahip olduğu belirtiliyor.

Çift ilişkiye başladığında Brady’nin eski sevgilisi Bridget Moynahan bebeklerine hamileydi. Brady’nin Moynahan’dan olan oğlu John Edward, 2007’de dünyaya gelmişti.

AYRILIK NEDENİ!

Yakın zamanda röportaj veren 42 yaşındaki model, Hardy’nin yaptığı sporun çok ‘şiddet içerdiğini’ ve onunla daha çok zaman geçirmek istediğini belirtmişti. Modelin, Hardy’nin emeklilik kararını geciktirmesinden memnun olmadığı ve bunun evliliklerini olumsuz yönde etkilediği öğrenilmişti.

‘Harika bir baba olmak istiyorum’

Yedi kez Super Bowl şampiyonu olan oyuncunun Bundchen’den iki çocuğu ve aktör Bridget Moynahan‘dan da bir oğlu var. Babalığın önceliklerinden biri olduğunu dile getiren Brady, “Bana her zaman bir şeyler yapmanın doğru yolunu öğreten inanılmaz ebeveynlerim var. Ben de çocuklarıma harika bir baba olmak ve her zaman işleri doğru şekilde yapmaya çalışmak istiyorum. Ve hayatınızdaki zorluklarla başa çıkmak için onlarla mümkün olan en iyi şekilde başa çıkmak istersiniz. Bu yüzden saha içinde ve dışında her zaman başımı dik tutabilmek istiyorum ve burada olduğum sürece bunu yapmaya devam edeceğim” diye belirtti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir