Beyaz Saray’da komik gece!

İrlandalı rock grubu U2’nun solisti Bono, ABD’nin eski başkanlarından Brack Obama ile Beyaz Saray’da alkol alarak geçirdiği bir gecede yaşadıklarını anlattı.

Bono, Karışımları Obama hazırladı. Fakat benim bazı içeceklere karşı alerjim var ve bir anda uykumu getiriyor. Hikâyenin kalanında uyuyakaldığını ve Obama’nın kendisini aradığı belirten Bono, “Gözümü açtığımda Abraham Lincoln’ün yatağındaydım. Duruma kahkahayla güldük” dedi.

Bono (müzisyen)

Bono, takma adı Paul David Hewson , (10 Mayıs 1960, Dublin , İrlanda doğumlu), popüler İrlandalı rock grubunun solisti ve önde gelen insan hakları aktivisti.

Katolik bir babadan ve Protestan bir anneden doğdu. 1977’de Dublin’de, o ve okul arkadaşları David Evans ,Larry Mullen, Jr. veAdam Clayton , U2 olacak bir grup kurdu.

Sadece hırslı rock müziğine değil, aynı zamanda derin bir manevi Hristiyanlığa da bağlılıklarını paylaştılar. Gerçekten de, U2’nin olağanüstü uzun ömürlülüğüne yönelik birkaç gerçek tehditten biri, grubun yaşamının son derece erken bir döneminde Bono da dahil olmak üzere üç üyesi bir Hıristiyan arkadaşlığına katılmayı düşündüğünde meydana geldi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir