Leni Klum tartışma yaratan pozlarla ilgili konuştu: Yorumların hiçbirini okumuyorum!

Gösteri dünyasının parlak ışıklarıyla neredeyse doğar doğmaz tanışan bazıları, şöhret yolunda da daha hızlı ilerliyor. Bunun için elbette başta, yıldız oyuncuların, şarkıcıların ya da modellerin çocuğu olarak doğmak şart. Ancak yolun devamında kalıcı olabilmek için sadece bu şans yetmiyor. Genç yaşta kameraların önüne çıkan bu ‘ünlü’ çocukları için çelik gibi bir iradeyle işittikleri eleştirileri de göğüsleme yeteneği şart.

Cadılar Bayramı’nın en ses getiren partilerin birinde, partinin ev sahibi olan annesiyle birlikte kameralara poz veren Leni Klum, giydiği ‘Kedi Kadın’ kostümünün hakkını verircesine göz kamaştırıyordu.

Bir ‘solucan’ olarak katıldığı partide tüm gözler Heidi Klum’un üzerinde olsa da gazeteciler Leni Klum’un peşini bir türlü bırakmadı. Genç kadın sadece meraklı bakışların değil, muhabirlerin sorularının da hedefiydi.

ANNE-KIZ, ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDULAR

Heidi Klum her ne kadar 50 yaşına yaklaşmış olmasına rağmen koruduğu formu ve profesyonelliğiyle övgü toplamış olsa da kızını bu reklam kampanyasına dahil etmesi bazı çevreler tarafından hoş görülmedi. Iç Çamaşırı reklamı için yapılan çekimler ve verilen pozlar 18 yaşındaki bir genç kadın için ‘pek’ de uygun bulunmamıştı ve Klum kızını bu erken yaşta böyle bir işte çalıştırdığı için eleştirildi.

Kızını reklam malzemesi yaptığı öne sürülen ve Leni’nin iç çamaşırlı poz vermesinin doğru olmadığını savunan hayranları Heidi Klum’a sosyal medya hesapları üzerinden birçok yorum yazarak modeli hedef tahtasına oturttu.

Sosyal medyada bazıları anne-kızın yer aldığı reklamları ‘garip’ ve ‘rahatsız edici’ bulmuş olsa da Leni, bu paylaşımlardaki yorumları okumaktan kaçındığını söyledi. “Doğrusunu isterseniz bakmıyorum bile. Eğer bakmazsam ve ne olduğunu görmezsem dikkatimi de buna vermeme gerek kalmıyor. Orada neler yazıldığını bile bilmiyorum.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir