Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Galatasaray sahasında konuk ettiği Beşiktaş’ı Icardi’nin attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray’a Beşiktaş derbisinde 3 puanı getiren golleri atan Mauro Icardi, “şampiyonluk yolundaki mücadelemiz için çok önemli bir maçtı. Gerçekten bu taraftarla birlikte kutlamak çok güzeldi. Galatasaray taraftarının hak ettiği buydu” diye konuştu. Yeni saç tarzıyla ilgili de konuşan Icardi “Her sene yaptığım bir şey aslında” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Müthiş bir atmosferde oynanan karşılaşmada gülen taraf ev sahibi Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Icardi kaydederken, Beşiktaş’ın tek golü Cenk Tosun‘dan geldi.

Okan Buruk‘un ekibi bu galibiyetle birlikte puanını 24’e yükseltirken, Beşiktaş 22 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

18′ Derbide ilk golü bulan taraf Galatasaray oldu. Barış’ın indirdiği topa gelişine çok düzgün vuran Icardi sarı-kırmızılı ekibi 1-0 öne geçirdi.

28′ Derbiye denge geldi. Kullanılan serbest vuruşta Josef‘in kafayla indirdiği topu çok şık bir şekilde ağlara gönderen Cenk Tosun ligdeki üçüncü golünü kaydetti.

59′ Galatasaray‘da Icardi yine sahneye çıktı. Sol kanattan yapılan ortayı kafayla ağlara yollayan Icardi skoru 2-1’e getirdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir