Hadise hakkında bomba Eurovision iddiası! 13 yıl sonra yeniden bir araya geliyor!

Hadise Türkiye’yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etmişti. Düm Tek Tek şarkısı ile 4.’lük elde eden Hadise, o yıl Norveçli şarkıcı ve müzisyen Alexander Rybak ile de rakip olmuştu. Şimdi iki isim için de bomba bir iddia ortaya atıldı. Alexander Rybak ile Hadise’nin düet yapacakları öne sürüldü.

Hadise ile Norveçli müzisyen Alexander Rybak 2009 yılında düzenlenen 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkelerinin temsilcileri olarak rakip olmuşlardı. Hadise o yıl Düm Tek Tek adlı şarkısı ile 177 puan alarak 4’üncü olurken, Norveç adına yarışan Alexander Rybak ise 387 puanla birincilik elde etmişti. İki isim hakkında Avrupa müzik listelerini sallayacak bir iddia ortaya atıldı.

 

HADİSE İLE ALEXANDER RYBAK HAKKINDA DÜET İDDİASI

13 yıl önce birbirlerine rakip olan iki ismin bir araya gelecekleri ve İstanbul’da düet yapacakları öne sürüldü. Focus Eurovision’da yer alan habere göre; Alexander Rybak, “Haftaya İstanbul’a geleceğim ve Hadise ile buluşacağım” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Instagram üzerinden de ayrıca bir paylaşımda bulunan Norveçli müzisyen, “Hangi Türk sanatçı ile düet yapmalıyım” diye sordu.

Alexander Rybak da Hadise de aradan 13 yılın geçmesine rağmen hemen hemen her ay Eurovision’un bu ay en çok dinlenenler listesine giriş yapmayı başarıyorlar. Her iki isim de ilk 20’de üst sıralarda bulunuyorlar.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir