Bekar şarkıcıya düğün partisi

Amerkalı şarkıcı Selena Gomez, 30. Yaşını “düğün” temalı bir partiyle kutladı. Hayatında birinin olmadığını söyleyen Gomez “Bu yaşıma kadar evlenmiş olacağımı düşünmüyordum. O nedenle kendi düğünümü yaptım” dedi.

Selena Gomez, 30 yaşına büyüleyici bir şıklıkta girdi.Gomez, doğum günü için “düğün” temalı bir parti hazırladı. Şu sıralar hayatını konu alan “My Mind and Me” adındaki belgeseliyle gündemde olan şarkıcı,” Yaşadığım bipolar bozukluk için kullandığım ilaçlar nedeniyle belki de hiç bir zaman çocuk doğuramayacağım” dedi. ”Ünlüler dünyasına hiçbir zaman ait hissedemedim.” diyen Gomez, bu sektörden tek gerçek dostunun şarkıcı Taylor Swift olduğunu söyledi.

 

Uzun yıllar boyunca anksiyete, depresyon, bipolar bozukluk ve lupus gibi hastalıklarla mücadele eden Selena Gomez, zihinsel sağlık konusunda farkındalık yaratmak için kozmetik markası Rare Beauty‘den elde ettiği gelirin bir kısmını akıl sağlığı hizmetlerine bağışlıyor.

Alek Keshishian, Selena Gomez’in hastalıklarından aktivizm çabalarına dek hayatının önemli noktalarına cesur ve nüanslı bir yaklaşım ile “Selena Gomez: My Mind & Me” belgeselinde sergilemiş.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir